Ești un vânzător la început de drum?

Îți creăm imaginea brandului pe Amazon pentru un început de afacere promițător.Pachetul satisface cerințele premium ale unui brand cu o identitate vizuală puternică.

✔ Design Logo

✔ Design Ambalaj

✔Listare Amazon

✔ Inserții Produs

✔ Ședința Foto produs

✔ Website pentru brandul tău Amazon

Ce conține pachetul?

Design Logo
Design Logo
Acesta este important deoarece oferă o identitate unică afacerii pe care o construiesti. Suntem siguri că nu vrei să realizezi doar vânzări punctuale ci să iti construiesti o imagine pe termen lung care să atragă cat mai mulți clienți.

Înseții ambalaj / Ilustrații
Înseții ambalaj / Ilustrații
Pentru că experiența de cumpărare a unui client este cea care îl determină să revină cu o nouă comandă sau să te recomande, trebuie să fii atent la detalii. Un card de mulțumire îî arată cumpărătorului grija ta față de el și implicarea în întreg procesul. Rămâi prezent chiar după ce comanda s-a încheiat.

Web Design
Web Design
Pentru că nu este suficient să te bazeză 100% pe Amazon pentru partea de vânzări, te ajutăm să își creezi pagina web sau un site care să atragă clienții, sporind interesul acestora față de produsele tale.

img
Design ambalaj
Design ambalaj
Ambalajul este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing și vânzări. El joacă un rol esențial în decizia de cumpărare și transmite informații atât despre brand-ul tâu cât și despre produs. De asemenea, ajută la diferențierea produsului față de altele similare.

Ședința foto produs
Ședința foto produs
S-a dovedit faptul că elementele vizuale cresc cu până la 46% șansele de încheiere a unui proces de cumpărare. Astfel, este important ca produsul tău să fie pus corect în evidență, clienții putând să își contureze o imagine despre acesta

Listare
Listare
Dacă am construit un logo puternic, un ambalaj atractiv trebuie să comunicăm clienților despre produsele tale. Descrierea unui produs listat pe Amazon este cea care îi atrage clientului atenția, determinându-l să aleagă produsul tău în detrimentul unui produs similar. Și acest lucru te interesează, nu? Să ai un produs care se vinde rapid! Structura, cuvinte cheie, optimizare SEO – sunt lucruri de care ne vom ocupa ca descrierea produsul tău să fie în top.